سایتیشن مقاله چیست؟

در این بخش با مفاهیم citation index چیست,  سایتیشن برای NIW , معنی سایتیشن Citation, خرید سایتیشن، سفارش سایتیشن برای مقاله، سایتیشن مقاله برای گوگل اسکالرGoogle Scholar، نرم افزار سایتیشن, انواع سایتیشن, منظور از سایتیشن در گوگل اسکالر, کاربردهای سایتیشن مقاله جهت دریافت ویزای نخبگی و گرین امریکا Green card ویزای NIW و EB2، نمایه استنادی، شاخص استنادی، سایتیشن در گوگل اسکولار آشنا خواهید شد.

Citation چیست؟

همانگونه که می دانید سایتیشن ایندکس (Citation Index) به معنی شاخص استنادی یا شاخص ارجاعات برای مقاله می باشد و مفهوم آن این است که هر چه قدر میزان ارجاعات و استنادات به این مقاله بیشتر باشد آن مقاله دارای سایتیشن بیشتری است و بدین ترتیب میزان اهمیت مقاله در آن شاخه و حوزه از علم بیشتر است.

امروزه میزان سایتیشن Citation مقاله و افزایش سایتیشن مقالات یکی از شاخص های مهم برای ویزای نخبگی آمریکا NIW و یا ویزای تلنت Talent استرالیا و یا انگلستان، ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه ها، امتیاز دانشجویان برای مصاحبه دکتری، و حتی استخدام و جذب استاتید دانشگاه ها در وزارت علوم و وزارت بهداشت و همچنین اخذ پذیرش پسا دکتری (پست داک) به شمار می رود. با پایگاه امین آرتیکل Aminarticle.com مرکز مشاوره پذیرش و چاپ مقالات ISI، ترجمه مقالات ISI، بررسی سرقت علمی مقالات ISI، رفع سرقت علمی مقالات ISI در تشریح سایتیشن مقاله و Citation مقاله همراه هستید.

سایتیشن در گوگل اسکولار

نمایه استنادی (Citation index) یا شاخص استنادی چیست؟

شاخص استنادی یک پایگاه اطلاعات کتب شناسی است. از طریق این نمایه استنادی، ارتباط و استناد همه مقالات با هم مشخص می شود و محققین می توانند مسیر پژوهش رو به جلو را در حوزه تحقیقاتی خود و مقالاتی که چاپ کرده اند به کدام سمت می رود.

نمایه استنادی یا Citation Index از سال 1950 معرفی شده و توسط موسسه و پایگاه ISI Thomson برای ارجاعات و شاخص های استنادی مجلات و ژورنال های نمایه شده در ISI به کار گرفته شد. چهار شاخص معتبر برای سایتیشن پایگاه ISI Thomson Clarivate عبارتند از:
(Science Citation Index (SCI
(Social Sciences Citation Index (SSCI
(Arts & Humanities Citation Index (AHCI
Emerging Sources Citation Index (ESCI)
از این نمایه ها، نمایه Emerging در اواخر سال 2015 برای مجلات علمی جدید و نوظهور معرفی شد. از طریق نمایه های استنادی جستجوی مقالات امکان پذیر شده و همچنین رتبه بندی محققین و پژوهشگران از طریق شاخص اچ H-index امکان پذیر می شود.

کاربردهای سایتیشن مقاله (Citation Index)

از اهدافی که می توان برای سایتیشن مقالات برشمرد این است که افزایش سایتیشن مقالات یکی از معیارهای ارزیابی مقاله ها و حتی ژورنال های علمی به حساب می آید. از طریق سایتیشن مقالات، می توان مرور ادبیات و پیشینه پژوهشی را نوشت. سایتیشن باعث می شود دسترسی به مقالاتی که در حوزه علمی خاص آسانتر می شود.
شمارش ارجاعات و استنادات به مقاله
شمارش سایتیشن های مقاله
شناسایی ضریب تاثیر و Impact Factor مجله و ژورنال
شناسایی شاخص اچ H-index هر محقق و پژوهشگر
تعیین و شناسایی بهترین مجله در حوزه تخصصی محقق بر اساس میزان IF دریافت شده و رشد ضریب تاثیر ژورنال
مطالعه مراجع و رفرنس های جدید و قدیم برای هر مقاله
به روز آوری و اصلاح رفرنس های قدیمی در سایتیشن مقالات

با ثبت نام در گوگل اسکولار Google Scholar و ایجاد پروفایل در گوگل اسکولار شما می توانید میزان H-index و میزان سایتیشن مقالات خود را در گوگل اسکالر مشاهده نمایید. همچنین با مشخص کردن مقاله هر محقق می توانید ارجاعاتی که مقالات فرد در گوگل اسکولار داده می شود از طریق ایمیل باخبر شوید.

نرم افزارهای سایتیشن

نرم افزارهای برتر ارجاع و سایتیشن Citation مقالات عبارتند از:

نرم افزار مندلی (Mendeley) برای سایتیشن مقالات
نرم افزار زوترو Zotero برای ارجاع و رفرنس نویسی به مقالات
نرم افزار اندنوت EndNote برای سایتیشن مقاله
نرم افزار Citavi برای مدیریت سایتیشن و ارجاع و رفرنس نویسی
نرم افزار RefWorks برای ارجاع و سایتیشن Citation مقالات

اگر تمایل به استفاده از خدمات تخصصی گروه پژوهشی امین آرتیکل در زمینه راهنمایی برای افزایش سایتیشن مقاله جهت دریافت ویزای نخبگی آمریکا از موسسات وکالتی چن و یا پورتر، افزایش Citation مقاله، نحوه افزایش شاخص اچ H-index، نحوه افزایش H-index، آموزش نحوه انتخاب ژورنال برای پذیرش، اکپست و چاپ مقاله در مجلات معتبر ISI، Pubmed، Scopus، Medline، ژورنال های علمی و پژوهشی داخلی و کنفرانسی، ترجمه تخصصی مقالات، آموزش مقاله نویسی توسط اساتید دارای H-index بالای 15، پذیرش و اکسپت فوری و تضمینی مقاله دارید، پایگاه امین آرتیکل آماده خدمت رسانی به متقاضیان عزیز است، کافی است سفارش خود را ثبت نمایید یا با شماره موسسه در ساعات اداری تماس بگیرید و یا با ایمیل amin.article@gmail.com در ارتباط باشید

لینک‌های مفید و مرتبط دیگر را مطالعه کنید.
پذیرش و چاپ مقاله ISI
H-index چیست؟
راه های افزایش شاخص H
راهنمای عملی افزایش Citation

ثبت سفارش آنلاین در موسسه امین آرتیکل

فروم پرسش و پاسخ مقالات و مجلات